2

Jag skulle vilja ha tips på lite bra låtar..? Skriv nu för i helvete !!

Var och "sökte" jobbet idag med Emelie som också behöver ett jobb, fast heltid. Det lät positivt, kanske inte lika positivt för mig eftersom jag inte fick tag i han som ville att jag skulle ha jobbet från första början. Men jag har ju i alla fall mitt jobb så det är ingen panik.. Efter det åkte vi på Villan, mycket Villan på senaste tiden, och fikade och pratade massa strunt. Träffade Josse där också och vi bestämde att vi skulle ses nu ikväll istället. Men hon hade inte tid med mig:( Så jag hoppas hon får en superbra vecka i Egypten!!
Var och bowlade ikväll också med ett helt gäng, det gick inte vidare bra för mig kan jag säga :P Man borde väl bli bättre och bättre? Jag blir säme och sämre..
Petra klarade körkortet idag också, stort grattis till henne! Imorgon kommer alltså hon och Mr Lök och hämtar mig i Funäs och skjutsar mig till Östersund:) Gött å slippa bussen kan jag säga!

Annars så går packningen så jäkla segt! Konversation med min kära moster:

16.23 Ingegerd

Har dupackat klart?

16:24 Josefin

HAha nej inte än.. ska försöka få klart allt men har så mycket annat för mig ;P

16:26 Ingegerd

Det förstod jag väl! Du släktar ju på Mostrarna!

16:27 Josefin

Jo ganska uppenbart så gör jag ju de :):)

16:28 Ingegerd

Undra om du också har en påse med ren å blöt tvätt i resväskan. Det brukar jag ha!

16:30 Josefin

haha jag brukar ha det men den här gången skippar jag det eftersom det finns risk att det möglar i väskan HAHA

16:31 Ingegerd

Hahaha, släktband finns det allt! ;-);-)


3

Hm jag kan verkligen inte fatta att vi åker om 3 dagar, det är helt sjukt! Men ska bli så skönt att komma härifrån. Sol & värme, finns det något bättre? Har hunnit fixa ganska mycket idag, och även insett att jag kanske inte behöver ta med mig så jäkla mycket.. Ojoj inte likt mig.

Ibland flyter livet på väldigt bra :) Just nu har jag en sån period, allt går precis som jag vill! Sen finns det ju grejer som kan gå ännu bättre men man ska väl inte be om för mycket;)
1. Jag bad om att få ett extra jobb och bokstavligt talat hoppar jobbet ner på mig.. hehe ska väl i för sig inte säga för mycket men det låter positivt i alla fall.
2. Jag hatar att åka buss in till stan och nu erbjuder sig Petra att komma och hämta mig på torsdag om hon klarar uppkörningen! :D
3. Nej det låter för själviskt så det kan jag inte säga... hehe
4. Mjaooo ;)
5. Jag ska utomlands och dagarna flyger fram så om tre dagar åker jag, helt sjukt!

haha det var ju en rolig lista när det inte går att berätta allt i den.. ;P



Ljudlös.

Blir så le! Jag får inte igång ljudet på datan och då är det mycket tråkigare att sitta här..

Såhär ser min planering ut dom närmsta dagarna
Måndag: Ta hepatit-spruta och köpa minneskort till kameran. Tvätta & packa!
Tisdag: Packa packa & packa lite mer
Onsdag: Hinna träffa Ida för en ridtur och en fika med Josse om hon har tid för mig ;)
Torsdag: Packa det sista och sen drar jag till Östersund!
Fredag: Ta flyget till Stockholm och sen flyget därifrån till Thailand.
Lördag-------> Sola, bada, supa.. Allt som ni inte gör i Sverige babes ;) mohaha


Nu är det bara 5 dagar kvar!!


8

Jag vet inte vad jag gör med mitt liv, det känns som jag står och kollar på medans allting händer. Det där gjorde inte jag, det där är framförallt inte jag. Jag har en liten knut i magen som antingen tar livet av mig eller pirrar på som aldrig förr. Vet faktiskt inte hur jag ska beskriva den :) Ena sekunden är den uppe i halsgropen så att man bara vill spy ut den och nästa ligger den och kurrar i magen på ett behagligt sätt.. It makes no sence.



Var i alla fall på mat- och alkoholmässan i tisdags. Åt julbord för första gången i år, lite väl tidigt för min smak. Tycker nästan man ska äta det högst en gång innan jul så att man inte tröttnar på julmaten, skulle ju vara tråkigt om man gjorde de. Efter julbordet gick vi runt och kollade på alla möjliga grejer och så provade vi olika viner. Fick även provsmaka grappa för första gången, verkligen ingenting för mig.
På kvällen var det middag på Arctura, det är så himla häftigt att sitta där uppe och se utsikten! Det ligger verkligen på precis rätt ställe. Bandet som spelade för kvällen var Ständut blakk och jag har jättelänge velat se dom. Och dom var precis lika bra som jag hade hört! En himla trevlig dag!!
Åkte till Sveg i går och hälsade på.. Myys:) Idag när jag kom hem fikade jag med Josse. Så länge sen jag träffade henne nu, hur mysigt som helst va de!

Så, en liten uppdatering iaf ;)  8 dagar kvar!!

Östersund

Ååå vad mitt huvud dunkar! Funderar på att de en huvudvärkstablett men vet inte om det är någon idé om jag ska lägga mig snart. Åker till Östersund imorgon vid två tiden, så att du vet Petra ;) Det är faktiskt helt sjukt vad det går skjutsar fram och tillbaks från Östersund. Nästan varenda gång jag varit där har jag fått åka bil och sluppit den där jävla bussen.. Skööönt!
Har varit och hängt tvätten nyss så får ta hand om packningen imorrn innan vi åker, ute i sista minuten som vanligt! Men men that's me ;)

12

Vad overkligt det känns att vi åker till Thailand om 12 dagar! Jag har inte fått in det i hjärnan riktigt, och har varken kollat om mina vaccinationer räcker längre eller vart jag har mitt pass :S Det börjar bli lite bråttom med allt sånt skulle jag vilja påstå! Men har man all tid i världen så har man ;)
Ikväll blir det myspys med Josse :) Vi ska nog till Villan och fika och bara ta igen lite.. Hon åker ju också utomlands snart, till Egypten bara en dag efter mig. Vi funderade ju också på Egypten lite grann, tänk vad sjukt det hade varit om vi hade bokat resorna till samma ställe vid samma tidpunkt :P Det värsta med söndagar är ju att mina favoritprogram på tv är då, men jag kanske kan tvinga Josse att se på dom om vi får tid ;)
Ska försöka övertala mina föräldrar att jag ska få låna deras digitalcamera, känns så onödigt att köpa en ny om jag skulle förstöra den eller nått. Då kan jag ju lika gärna köpa en ny till dom om deras skulle förstöras..


14..

..dagar kvar nu!

.

Ååååååå awesome... ;)

kaffefull

Sjukt vad trött jag är! Men ska ta en tripp in i garderoben och rota fram lite sommarkläder snart tror jag..
Idag på jobbet hade jag inte en enda gäst dom två första timmarna, så jag satt och drack kaffe. Och drack lite mer, och sen lite till. När jag sen reste mig upp efter alla kaffekopparna var jag så jäkla skakis i händerna, värre en bakis skakis. Efter det fick jag en sjuhelvetes hjärtklappning och trodde nästan att jag började bli lite full. Men så var icke fallet om inte Christer hade spetsat mitt kaffe då:P

15

Åkte direkt ner på byn idag för att ut och gå med mamma, Ingegerd och Tjeppes. Efter det träffade jag Virre och vi skulle "göra Funäs" som tog ungefär tre minuter.. haha. Sen bestämde vi oss för att åka och fika på Loftet, men där hade dom ca tre olika kakor som man fick välja på. Är det ett fik eller? Sen kom vi på att Villan fanns ju och där hade varken jag eller Virre varit förrut så dit gick vi. Det är ju faktiskt jättemysigt där och gott fika så dit blir det nog fler gånger! Så va det sista gången man träffade Virre på hundra år :( Tråkigt det börjar bli här i Funäs alltså.. Kommer sakna henne i massor nu när hon drar till Stockholm.. Men det blir förhoppningsvis roligare när säsongen drar igång. Funderar även på att skaffa mig ett till jobb, ett på dagtid så att man tjänar lite mer pengar. Åtminstonde på veckodagar när det inte blir så många timmar på Veras.


Veras

Ojoj vad jag har haft grymt mycket att göra ikväll! Och det har gått som på smort, vad jag gillar såna kvällar! Men nu är jag riktigt sliten, var ju helt ensam i serveringen.. Och fulla folk som vägrar röra sig, som vanligt alltså ;)
men måste gå och lägga mig nu, ska upp och fika med bästa Virre imorrn.. Sov gott, det ska jag göra:)

16

Ikväll blir det jobb. Är sjukt sugen på att jobba nu så jag hoppas det blir riktigt mycket att göra! Det är så tråkigt när man bara står och väntar på att nått ska hända, men tyvärr så är det ju så den här årstiden.. Och jag antar att det inte blir så mycket ikväll men man kan ju alltid hoppas.
Idag är det 16 dagar kvar! Nu blir det göra sig iordning för jobb och sen ut och gå med vovven!

17

Blir ett litet inlägg innan jag går och lägger mig.. Nu är det bara 17 dagar kvar tills vi åker :D Inte länge alls, hade tänkt börja leta upp en del sommarkläder som jag gömt undan, tvätta upp dom och så i god tid innan vi åker. Jag känner ju mig själv, allt i sista minuten. Men inte denna gång!
Klockan är nu åtta minute över tre, och jag hade tänkt gå upp vid sju tiden för att sedan följa med mamma till färgbua och sen ut och gå en sväng.. Vad jag sedan ska göra på byn hela dagen är ju en annan sak :P Men måste återställa min dygnsrytm, kan inte hålla på så här..

En rolig sak jag tänkt på att vissa låtar och vissa grejer som hör till en viss period i ens liv. Den första tiden i ettan fick jag en skiva av Felix som påminner mig så sjukt mycket om den lägenheten jag bodde i då och man kan nästan känna lukten av den. Det påminner mig också mycket om Carro och alla hemmafester vi var på då, hur vi fann varandra så sjukt fort och gjorde galna saker hela tiden. Den påminner om aptornet, yran 2006, kanske ni kommer ihåg Hanna, Virre och Nina? haha! Speciellt en viss låt med Hardcore Superstar - Someone special.

När jag hör på Rix Fm så spolas tiden tillbaks till när jag flyttade ihop med Carro och lägenheten vi bodde i, det spelar faktiskt ingen roll om det är en ny låt eller inte. Är det rix så är det den lägenheten.


Men spolar man fram tiden till förra hösten så är det nog ingen speciell låt som jag acssosierar till, utan bib - bag in boxen, och i för sig då låten med samma namn.. Minnesluckor, Bereich Nierstein, Petra & G3 wiiihoo!!

Var e boxen ? Där ä boxen..


Blondinbella vs Kissie

Läser lite olika kändisbloggar och den första bloggen som jag kände till var blondinbellas. Då hörde jag att hon kastade rätt mycket skit omkring sig och var inte helt rätt i huvudet "nej jag åker inte komunalt, det kan ju ha suttit någon tjock person där innan" var bara en av dom mindre brighta kommentarer hon slängde ur sig. Om man läser hennes blogg nu så har hon blivit helt superseriös, säger inte ett ont ord om någon och låter faktiskt riktigt smart. Har hon insett att ingen gillar henne när hon var sådan eller har hon bara växt upp?
Jag började läsa den efter det att hon slutade med skitpratet, det var kul ett tag, men ärligt talat, hon är ingen intressant person. Hon känns som en person som fått allt gratis och nu genom ett kastat skit på folk tjänar hur mycket som helst, så hon åker fortfarande på ett bananskal enligt min mening.
En exakt kopia av Blondinbella i början av hennes bloggkarriär är väl Kissie. Jag kan erkänna att jag tycker det är skitkul att läsa hennes blogg och skratta åt henne, för vem har någon som helst respekt för en sån människa? Jag antar att när hon slutar vara elak så är hon en lika tråkig och ointressant människa som Bella.


18

Okej skit-Petra, tydligen drar vi 30:e i alla fall.. :P Tur att man har så stor koll!! Jag kan bara tänka mig hur den här resan kommer bli. Carro som blir överstressad och jag som inte har någon koll och Petra som försöker, understruket, göra något åt saken HAHA. Det kan bli intressant! 18 dagar kvar nu.. :D

Jag kan säga att igår var det meningen att jag först skulle rida med Ida, efter det skulle jag vara med Virre och sen skulle jag se på film med Affe. Men hör och häpna, inget av det blev av... ... Jag blir så le på mig själv!!!
Idag var det meningen att jag skulle ut och gå med Emelie, istället blev jag kvar hemma och svullade chips.. Motsatt håll alltså. Jag ska göra något åt det här !!

Den 20:e är det mat- och sprit(hehe)mässa i Östersund på folkets hus och sen är det middag på Arctura, ska bli riktigt roligt!! Möjligtvis någon annan som läser bloggen som ska dit?

Thailando!!

Ikväll är det klassfest.. Vi skulle tydligen börja på O'learys och sedan dra vidare på G3, ska bli kul :)
Resan till Thailand är i alla fall bokad och betald nu, så den 31 oktober drar jag, Petra och Carro iväg. Som jag längtar!! Fan vad skönt att slippa denna jävla kyla i två veckor!! Sen sitter ni blekfisar här hemma i Sverige och så är vi sjukt bruna när vi kommer hem ;) hehe

Har hittat ett par skor nu som jag vill vill vill ha!! Enda pjuxet är att dom kostar 1700, för några jäkla mjukisskor !? Måste tänka över det lite närmare innan jag köper dom.

Onsdag

Ser ni att den kända frisören Bobby har kommenterat mitt senaste inlägg ? hehe. Försökte vinna en makeover hos honom men jag tror inte jag vann.. Men jag tycker det är grymt av honom att svara på alla kommentarer han får på sin sida!! (Med tanke på hur många inlägg han får, jag har ingen ursäkt;)
Ååå förresten på tal om det, förlåt för dom som skickar sms och ringer som jag inte svarar på. Jag skulle tro att jag har en slags fingerekkel-fobi för mobiler, förrutom när jag själv behöver använda den snabbt som attan.. hehe
I alla fall så ska jag rekommendera en liten sida här, http://watchxonline.com. Bli medlem så ser ni alla filmer och tv-serier gratis, åtminstonde tror jag de :P Jag har börjat sett på serien True Blood, den är bra men inte lika bra som Twilight.. Twilight in my heart, fast det är nog för att Robert Pattison är så förbaskat snygg haha!!

Har ju inga som helst nya bilder, knappt några från i somras heller.. Måste köpa ny kamera innan jag drar utomlands också..


Förresten, läsarantalet har ökat igen, vilka är det som läser min blogg egentligen? Jag är nyfiken!! :D


RSS 2.0