Hm här trodde man..

Hm här trodde man att man skulle jobba hur mycket som helst, men hur gick det med de? Jag behövde inte ens skriva in mig på Veras igår för att det var så lite folk. TRÅKIGT! Men så blev det Villan istället och spendera pengar. Jäkla skit. Är inte ens sugen på att åka in till stan imorgon, men det här är nog sista chansen innan det blir för mycket jobb I guess..
Pratade med Emelie igår också, hon drar till Spanien i Januari, fatta om jag är avundsjuk! Vill också göra något liknande, men förhoppningsvis blir det i alla fall en liten tripp till Spanien i vår;)

Ååå Josse saknar Salsa-fisen JÄTTEMYCKET NU!!!


Hotell Tänndalen

Jag antar att det börjar bli dax att uppdatera nu igen, har inte alls lika mycket lust att blogga längre. Synd egentligen, för det är ju ganska roligt när man väl kommer igång:) Skriver man ett inlägg i månaden är det extremt tråkigt, och såna bloggar är också väldigt tråkiga att läsa.. Och det är ju några trogna som följer den väldigt noga så jag försöker att skärpa mig:)
Idag var första dagen på Hotell Tänndalen, gick väldigt bra tycker jag, sen är det ju frågan om vad dom tyckte:P Var ju egentligen meningen att jag skulle börja först imorgon, men när dom frågade var det ju lika bra att jobba tyckte jag. Men, det kommer nog att bli en lång helg det här.. Och på söndag åker jag förhoppningsvis in till stan.

Foto: William Stenvall-Zetterström

(Yes äntligen kom jag ihåg att skriva de William;)


Uppdatering.

Jag är så jäkla trött, är som en zombie som går omkring och vill helst bara sova hela tiden.. Ska inte semestern vila upp en? Det känns som att jag har haft fullt upp sen jag kom hem. Jag har varit på vinprovning, mässa, middag hos Anneli och Mats, middag på HF, hunnit upp en vända på hotell Tänndalen och planerat in jobb, förberett för tjejdag på Färgbua, Releasefest för Affe, och nu jobb i två dagar, lååååånga dagar.. Men timmar fick jag i alla fall in.
Men det är så jäkla skönt, nu har jag inget inplanerat förrutom en mässa på tisdag med middag på kvällen på Eriksgården. Sen blir det mycket jobb hela helgen.

Snodde lite bilder av Affe från releasefesten i torsdags

500 rosa ballonger

Fölk och ballonger

"There's nothing else I can say..."

Brucchhaaan & moi

Mr Busk & jaa

HAPPY!!

 

Releast!!


Thaaailandoo!!

 

 


RSS 2.0