Hungrig!!



Fan vad sugen jag blev på frukost, alla jävla bloggares fel som sitter där med västa hotellfrukosten och KNÄPPER KORT på det! Så nu ska jag väl själv hitta ett gammalt knäckebröd som jag kan gnaga på, synd att jag inte kan knäppa kort på de så ni ska få se hur jag har det..  HAHA
Sitter här och väntar på posten och att mitt nya the Sims 3 ska trilla ner i postlådan. Hurtig! tänkte jag när jag vaknade för cirka en timme sen och tog med mig Käpphesten till postlådan. Men där var det tomt..



Varför går du runt med en stort ?



Tusen tankar ekar i mitt huvud. Vad ska jag göra med mitt liv? Varför blev inget som man planerat? Vad hände liksom?
Är ju så sjukt sugen på att gå make up och hårstylist utbildning i Stockholm. Men frågan är bara om det är värt pengarna man ska ta banklån på? För 70 tusen är inte lite pengar.. Ska kunna tjäna ihop dom ganska fort med hjälp av utbildningen, det är väl så man ska tänka? Men boende med bästa Virre skulle ju vara sjukt kul! Citerar var en person sa till mig "Men då är det väl inget att fundera över!!"
Antagligen inte. Jag vill i alla fall inte bli kvar. "..och Funäsdalen står ju alltid kvar"
Jaja får tänka lite till tror jag

tjooo

Vid den här tiden förra året skulle man alltså börja 3:an.. Vad konstigt det känns att inte behöva gå till skolan, och så jäkla skönt! Fast lite hemskt också, nu går det väl bara käpprätt neråt.. Haha
Träffade Wuga igår för första gången på hela sommaren. Så roligt! Sen har jag nu jobb nästa sommar om jag vill det, i Stockholm skärgård. Tydligen hur mycket drag som helst där på sommaren. Lät roligt så ska ta mig en riktig funderare på det! Men som tur är är det ett tag kvar att tänka.. Har även spikat jobb nu i vinter också, låter som att man stannar kvar i Härliga Härjedalen! haha. Det trodde jag faktiskt inte. Om jag inte lyckas få jobb någon annanstans så har chefen lovat jobb antingen på Veras, eller om dom säljer, ett nytt hemligt ställe. Fick inte veta var :P Men allt ordnar i alla fall upp sig och det är det viktigaste :)



Sitter och håller tummarna för att jag ska få plats att åka med till stan. Hoppas hoppas hoppas! Men Ida lär ju ha ett ton med grejer så får se hur det går..


Östersund tripp

Har varit i Östersund i några dagar nu och träffat Petra, Tina & Nina nu :) Så jäkla kul att träffa alla igen! Hann träffa Hanna och Ulle några snabbsvängar också :) Upplevde Östersund en söndagkväll ;) haha inte Grebbestad direkt men jag hade trevligt ändå. Roligast var ändå efterfesten som bestod av mig, Petra, en flaska vin och ett badkar haha. Men skallebanken dagen efter var inte lika rolig, varför bestämmer man sig för att dricka en flaska vin innan man ska gå och lägga sig?
"Ja jag bara undrar.."





Har jobbat min första dag igår också. 10 gäster hade Wihoooo och vi jobbade två i servisen. Idag hade jag i alla fall 14 och då var jag ensam så de var ju lite bättre..

Lördagkvälls going:

Håret är mitt! Mohahaha!
Sitter och dricker vin med mina föräldrar och deras kompisar nu.. Jag HOPPAS att dom från Messlingen ska på krogen, annars blir jag ledsen i ögat. Det går inte asbra åt mig, men vinet är gott :)



Skål på er! :)
 

Vovvar


Håller på att kika lite på hundar. Jag vill ju ha en liten vovve men mamma och pappa tycker inte att vi har tid.. Då kanske vi ska skaffa en lite äldre hund, runt 1-2 år sådär. Men alla hundar kostar ju skjortan!


Den här lilla vovven är sjukt lik Turbo när han var liten. Söt!! Vill ha !!


Sötare får man leta efter!


Här hittade jag en hund som skulle omplaceras, lik Tjeppes både till sätt och utseende verkar det som.
Gillar inte andra hanhundar, älskar bollar och såna grejer och lite halvknäpp och galen :)


Sen hittade jag den här. 1-årig hane, blandras mellan keltisk björnhund och nått mer. Han skulle passat perfekt hos oss förrytom att han kostade 4000.

Tradera = bra påfund

Om 6 timmar & 41 minuter blir håret mitt. Sitter och hoppas på att ingen budar över bara..

En klockren kommentar från Tina ;)

Tiina Eriksson:
haha, okej. Du fukkar vi ur och bärsar som aldrig förr.. :)

Simon Gustafsson:
Haha självklart ;) Du och jag får visa hur det ska gå till!

Tiina Eriksson
haha, jag får visa hur det ska gå till. Du får se och lära! ;) hahaha



Middag på Veras och tok på Bocken!

Åååå ångest heter det idag. Gjorde av med sjukt mkt pengar igår på krogen, dom pengarna hade jag kunnat fått mitt löshår för. Men en bra grej var att jag fick mina pengar från skatten tillbaks :) YEEES!! Kanske inte var någon jättesumma men jag tror jag kommer utomlands nu iaf om jag håller hårt i pengarna haha. Men Petra, det blir nog bara en vecka.. Så duktig är jag!

Hade en sjukt rolig kväll igår iaf! Kvällen började med att jag och Josse tog ett glas vin hemma hos henne, efter tre miljoner år kom SEG-Virre ;) och svepte lite sen drog vi vidare till Veras. Efter en stund kom Hanna så käkade och hade det jättemysigt (eller ja vi hade några skapligt högljuda lappar bredvid oss som gjorde ljud för en hel matsal+djurpark+tornado, bara).. Men trevligt var det! Vi drog vidare till Hamrin för att sedan åka till Bocken. Träffade Ola som jag saknat som tusan! Sen en massa annat glatt folk och hade verkligen en supertrevlig kväll!



Snodde bilden av dig Hanna ;)

Wiho

Min inplanering nu är:
Fredag Middag idag med babes: Virre, Hanna och Josse
Lördag Cupen och säkert Bocken efter
Söndag Fara till Östersund och hälsa på Petra :D
Måndag-->
Tisdag Åka hem från staden, Börja jobba på Veras

Sen blir det lite tomt på planering men min lista i förra inlägget så har vi ju mycket att göra ;)





Nu borde jag verkligen börja fixa allt jag ska hinna med tills ikväll!

Hela gänget Västbacken/Strandbaren :)


Hoppla

Idag träffade jag Virre för en lunch på loftet innan hon skulle iväg och jobba igen. Sen kom jag precis hem från Virre där jag, Virre och Josse kollade på film. Så roligt att äntligen träffas igen! Har saknar mina darlings hela sommaren nu. Har även sprungit på Hanna några gånger eftersom jag varit där varenda dag och spanat efter Virre som legat hemma i sjukan.

Nu har vi iaf lite inplanerade greker framöver:

*Middag på Veras på fredag (vi ska dricka ett glas och umgås HAHAHA)
*Kräftskiva utan kräftor (Virre tycker synd om sig själv som aldrig blivit inbjuden på en Kräftskiva)
*Oktoberfesten (med förhoppningar om kohagar och farliga vattenhål att korsa)
*Basta hos Virre med marchmallows och bäverhojt
*G3 med nattamat på Subway (min inplanering men Virre eller Josse har ingen talan)
*Resa till Umeå och hälsa på jude-Hanna (här har juden ingen talan)



God natt =)

Virre det här är en liten påminnelse till dig :)



Löshår ;)

RSS 2.0