Nyår:D:D:D

Yees nu börjar det äntligen ordna upp sig med nyår, eller ja..

Middag (X) hos gurra
Eriksgården vs. Hamra? ehhh..
Sprit (  ) Fixas snarast!
Skjuts (  ) Taxi..?
Mathandling (  ) Dagen före.
Planering av mat (X)

I alla fall så tror jag det kommer bli asbra!


Hihi

Kuli!

Känns som det behövs en rejäl uppdatering, men jag har ju mina perioder som jag skriver mer och mindre.
Men det har ju också varit ganska mycket med julen och allt, får skylla på de :P

Igår, juldagen, var en mycket roligare kväll än på länge. Allt var bara gött och alla var på så bra humör.
Flaggan på topp hade i alla fall Josse som dansade för oss:) Nina kom ner från ljungdalen och jag däckade innan efterfesten som vanligt. En kväll som helt enkelt måste göras om!


Wuga och jag gosas haha


Lite fölk som var hos Josse


Nina :)


Wuga & Michill innan vi drog till Eriksgården!



Ikväll blir det jobb och kanske en sväng på Völlan..? ;)
// J*


I Funäs igen:)

Vaknade pigg som en lärka igår och hann i tid till både utvecklingssamtalet och ner till Jamtli där flygblad skulle delas ut.
Ett flygblad hade jag delat ut och vissa hade inte delat ut ett enda.. Så bra gick det.
Skyndade mig hem, packade och sedan bar det av till funäs. Lite sliten var jag då måste jag erkänna, sov hela vägen:P
Direkt på jobbet, roligt att vara tillbaks igen! Veras är det bästa:) Plus att nu har dom byggt om baren, och det blev superbra!!! Mycket större bar så nu behöver man inte gå på varandra när man ska vara där bakom..

Börjar bli nervös för det här med lucia också.. På måndag får vi veta vem som blir!! Det enda stället vi har kvar att visa upp oss på är fjällmuseet.. ... ...



Ikväll blir det jobb:)

Vin & Ostkväll med flickorna;)

Började dagen med en stor kopp kaffe och sen var det bara att hoppa på bussen ner till stan sen vidare till Jamtli. Bråttom hade jag som vanligt och kom en timme försent.. Dagen har gått slött som fan och jag känner att jag inte riktigt är mitt vanliga glada om än trötta jag.
Ikväll blir det i alla fall ost, kex och vin med babesen;) nice nice behöver prata lite med dom! Synd bara att Virre inte fick ledigt från sur Sveg så hon kunde vara med oss..!
Imorgon blir det i alla fall ett två timmars pass på Jamtli där jag ska dela ut flygblad, sen hem och packa och sedan Funäs!
Längtar hem nu som tusan, kanske det som fattas? Har trots allt inte träffat familjen på hundra år känns det som. Plus att jag inte jobbat på Veras på mer än en månad nu så det känns ganska konstigt..
Men i helgen blir det jobb, kommer väl bli helt slut eftersom jag inte är van att jobba längre:P



Det är vi tre plus vinet ikväll flickor;P

Sunny Beach, Bulgarien 2008!!

Här är lite bilder från augusti när jag, Hanna, Nina och Virre var i Sunny Beach:)





















Efter studenten händer vad..?

Varför tror man hela tiden att allt ska bli bättre om typ en vecka, en månad, ett år.. När man har gjort klart det och gjort dom sakerna? När jag bodde i Funäs var jag helt säker på att allt skulle bli så mycket roligare när man skulle börja gymnasiet och flytta till Östersund helt ensam. Nu är jag helt säker på att allt ska bli så jäkla kul efter studenten.
Men ju äldre man blir desto mer ansvar har man, och har jag märkt, det blir ännu jobbigare. 
Lättare hade varit om man kunde spola tillbaks tiden, när man var liten. Det största problemet man hade då var om mamma åkte iväg en timme eller om nån snodde ens leksaker:) haha



Vi hade vinprovning idag på skolan, kul:)
Jag tycker det är så jäkla intressant det här med viner.. Sen sitter alla andra och bläääää fy vad äckligt och är inte ett dugg intresserad av vilket land dom kommer från, årgång osv.. Jag känner mig som en gammal tant haha

Studenpratet är ju igång konstant så man längtar ju så jäkla mycket nu!
Igår bjöd Johanna in oss på champangefrukost, jag blev så sugen att tacka ja men det blir konstigt om man har den med B och sen åker flak med A. Jag hoppas bara A fixar till det här nu så allting blir av..:P




RSS 2.0