Hektiska dagar!

Fick reda på två dagar efter studenten att vi skulle åka den 16e eller 17e till Grebbestad. Då var det bara att packa ur lägenheten och åka hem till Funäs med skiten. På onsdagen var det begrevning för Perry, usch tror det är de värsta jag varit med om!
Sen igår var det avslutningsmiddag för mig med Hanna, Virre och Josse. Hade hur kul som helst! Önskar att vi kunde göra det snart igen. Men Virre och Hanna kommer ju förhoppningsvis ner till Grebbestad och hälsar på. Hoppas !! Hoppas !! Hoppas !! Och idag var det avslutnings/student/födelsedagsmiddag med släkten. Man börjar känna lite vad tusan har jag gett mig in på ?! Men det kommer nog bli askul och sen gäller det bara för två månader, så jag överlever nog. Kommer sakna alla som tusan bara! Idag tog jag och Michill studentbilder med William som fotograf :) Tror det blev riktigt bra, tack William!



Nu blir det avslutningsfest i stan imorrn och sen ska lägenheten städas och sen ÅKER JAG !!

STUDENTEN!!

Det finns ju bara en sak att säga om studenten: HELT JÄVLA FANTASTISK!
Då pratar jag inte om hela veckan, även om allt var roligt så hade det kunnat vara fint väder så hade alla hängt nere på Österäng istället. Men veckan är över och trots allt hade det kunnat snöa. Så inte fan klagar jag!
OCh jag kan bara säga att flaket är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv!!


RSS 2.0