Julafton!!

 

 

 

 

 

 

 

 


doo doo doo

Ibland fattar jag inte riktigt vad som händer.. Det är klart jag måste vara med om jag ska kunna göra det bästa ifrån mig? Nu är jag jäkligt le och jag är såååå nära att skita i allt ihop istället. Skulle vara riktigt skönt att slippa och fortsätta på det nya istället.

Sitter istället och lyssnar på låtar som får upp mitt humör lite grann, eftersom jag är sämst på att länka och ingen ville hjälpa mig får det bli en sån här snygg nu: http://www.youtube.com/watch?v=pomJRWfWMXM&feature=related & http://www.youtube.com/watch?v=WAdZzr0ysxg.
Dock tror jag bara att det är Petra och Carro som förstår mig på dom här två:P ARBABA är allt jag har att säga!!

Senaste tiden har jag varit en sväng i Östersund.. Köpte julklappar och hälsade på lite:) Sen blev det kanske inte så många julklappar utan mer grejer till mig själv istället.. Duktiga jag! Sen har jag jobbat på Veras och hotell Tänndalen och även hunnit med en sväng till Vemdalen på Husky, inte så mycket folk där kan jag säga! Imorgon ska jag på personalmöte på hotell Tänndalen och lite middag bland annat. Ska bli kuli!!

.



Hur lägger man till en länkjävel på bloggen??



Skoproblem!

Ååå vilka problem jag har! Jag har hittat två jättesnygga skor på tradera, såna som jag har funderat läänge på att köpa. Men grejen stavas J-U-L-K-L-A-P-P-A-R. I såna här tider kan man ju inte bara tänka på sig själv. Fast dom ena har jag redan lagt bud på, för jag kan få dom för 1/3 av butikspriset. Och dom här skorna kan man inte kalla billiga så jag sparar ju inte 2 femtiolappar direkt. Men dom andra är jag inte helt säker på att jag behöver.. Så min fråga borde vara besvarad nu..? Nope dom är snygga och jag gillar skor, så det väger på lika. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!

Har börjat kolla på nyårsklänning också;) haha Virre så du blir inte utan mig i nyår!! Eller förhoppningsvis inte, men jag är inte inställd på att jobba så jag ska kämpa tills sista droppe för att inte behöva de!

Moi & Fuskarro i Thailand!! Jag längtar tillbaks!


Omöblering!

Har möblerat om i mitt rum, det blev jättefint! Har även fått upp gardiner och en julstjärna:) Men frågan är, kan man ha rött och rosa? Jag låter gardinerna hänga kvar tills jag vet.. Jag längtar tills mina flickor får jullov nu, saknar dom så himla mycket! Jäklar vad kul vi ska ha, tur att jag och Virre är bäst på att planera ;) Och nu är det fan bäst att alla vi drar tummen ur arslet och gör det också! Det gäller speciellt Hanna och Nina.. :D

7:an? hehe

 

Avslutningslunchen i 9:an

 

Oförglömligt, Bulgarien 2008!!

LOVE <3

RSS 2.0