Hata!

Ja, jag är sämst. Jag somnade kl halv tio på hundra - dagars och missade allt galej!
Idag skulle vi på G3, men, det är 20 j'vla år där!

100-dagars :D

Åkte till Funäs i torsdags och började på det nya rummet. Det tar längre tid än man tror att bygga en vägg, jag som trodde att vi skulle vara klara med målningen och alltihop men idag är det söndag och spacklingen är inte ens klar..
Både i fredags och lördags jobbade jag på Veras, har alltså räddat den här veckans lön också :P Hade lite pengapanik där ett tag men nu känns det bättre. Men måste bli bättre på att spara, så är det bara!

Nu är det bara TRE dagar kvar tills 100-dagars, kuli!! Jag fattar inte att om 103 dagar står man där och har ingen mer skola, inga mer måsten, bara möjligheter! Sen att man är hur förvirrad som helst och inte har en aning om vad man ska göra är ju en annan sak.. Fast jag  inser också att det börjar bli väldigt bråttom, min sämsta sida är nog att ta tag i grejer. Jag tycker verkligen det är hur jobbigt som helst. Men detta måste göras och dessutom snarast !



Jag vet inte om det här med bloggande är min grej riktigt, uppdaterar ju aldrig! Men än en gång ska jag försöka ta tag i detta!

Jaa så var man tillbaks..

..i Östersund igen då.. Åkte hem i fredags från Borlänge till Fjunäs.
Daniel och hans tjej Emelie skulle ändå till Funäs så det var perfekt tajmat! Fick även med Madde och hon och jag började dricka i bilen eftersom vi kom iväg HUR sent som helst. Jag tror vi var framme vid elva tiden och vi får direkt till Eriksgården. Där kan jag säga att det var gubbdagis, alltså inte roligt över huvud taget.
Efter en stund kom i alla fall Virre, David och Jon och vi övertalade dom att följa med till Veras istället.
Tur var väl det för där var det bra mycket roligare :) Och mycket roligt att träffa Virre igen!

Jag lovade även att jobba på Veras dagen efter och där var det tvärlugnt hela kvällen..
Så i söndags åkte jag till Östersund och for hem till Tina där det var mycket trevligt.
Har saknat mina asswipes Petra och Tina så nu är det dags att köra lite med dom ;)

Praktik i borlänge

Vet att jag borde skriva i bloggen lite oftare. Jag vet själv hur irriterande det är när någon inte har uppdaterat sin blogg på flera veckor..

I tisdags kväll kom jag fram till Borlänge efter en extremt dryg resa! Blää! Utan sällskap vägrar jag att åka den där sträckan igen. Nog för att jag ska hit igen till Peace and Love men då blir det förhoppningsvis bil.
Har praktiken på engelslska puben och en kina restaurang. Dom ligger väg i väg och har samma ägare.
Stod i baren onsdag till fredag förra veckan med en sjukt skön bartender som heter Marie :) Sen har Madde som jag bor hos nu hållt mig sällskap och dragit en femdagars haha ;P Inte lätt att hålla sig nykter när man måste sitta i en bar!

I lördags hade Madde fixat så att jag kom in på Bolanche, där det egentligen är 22. Det var förfest här i lägenheten och vi började spela ölspelet. En kille gick och pissade utan pisskort och då bestämde vi att han skulle göra 50 armhävningar naken, och han gjorde de!! HAHA. En roligt kväll i alla fall fast jag inte riktigt kom ihåg slutet av den ..

I veckan blir det lite lunchpraktik och på fredag drar jag hem till Funäs antagligen..

RSS 2.0