HELG, äntligen!!

Har nån förresten sett en svenne jobba på en kinarestaurang?
Det har inte jag i alla fall men nu är fallet så att jag ska vara på en kinarestaurang. Då jag inte är hel-svenne passar det nog mig ganska bra. Jag är ju inte en monsterkvinna som min kära roomie utan ungefär i samma storlek som kineserna :)

Nu drar jag och mitt asswipe till kallare bredgrader, eller ehh.. funäsdalen i alla fall.
Så när jag förhoppningsvis skriver igen så är jag där..


Den här helgen har vi planerat in:

Vin
Passning av hundar
Krogen
Skotertur
Fika på loftet
Guitar hero


 


Borlänge nästa!

Nu är nästan allt bestämt, jag ska praktisera i Borlänge i två veckor:) Om allt går enligt planerna..
Ska åka och hälsa på Madde som bor därborta så det kan nog bli riktigt roligt! :D
Sen dom resterande tre ska jag vara på Jamtli. Det känns mycket roligare med praktiken nu!

I helgen trodde jag att jag skulle bli helt ensam eftersom mina föräldrar ska bort och jag var tvungen att vara hundvakt. Vi bor mitt ute i skogen, jag har inget körkort och det verkade inte som att några av mina kompisar var hemma i Funäs. Men så kommer räddaren i nöden, Petra! Hon och vinet ska hålla mig sällskap i helgen, plus voffsingarna då såklart! Vi har ju fortfarande inget körkort men allt verkade så mycket enklare nu så det kan nog bli en riktigt trevlig helg:)

Ikväll blir det kuuuuul ;) haha

Praktik..?

Idag kom jag som vanligt inte upp på skolan i tid, vilket gjorde att jag missade bilden och halva körsången.. 
Vi började på helt nya låtar, roligt! Är lite trött på julsångerna nu måste jag säga.. Och vi har en Ted Gärdestad-låt och då blev jag supernöjd! 
På dansen började vi också med en helt ny dans, nämligen balett(!) Svårt? JA!!
Men det var faktiskt roligt och bra mycket jobbigare än jag trodde. Sen tränade vi styrka aset ur oss så vi känner oss alla redan mycket smalare :P

Jag har problem med vart jag ska praktisera. Det ska i alla fall bli en vecka på ett hotell som min lärare förhoppningsvis ordnar åt mig men vart jag ska praktisera dom andra fyra veckorna har jag ingen aning om. Har ju funderat på Funäs men sen kom jag på att jag orkar nog inte vara där riktigt så mycket..
Och imorgon ska jag ha det här ordnat!

YES!!

Bra nyheter kom i veckan ! Behövdes verkligen en knuff och lite motivation för att klara det här med skolan. Och det är precis vad jag har fått nu..

I torsdags hade vi barteknik och skulle komma ner till O'learys, man ser ju helt klart fram emot barteknik överhuvud taget men våran lärare Lina hade gjort allt ännu bättre.
Vi ska anordna tre "förfester" på O'learys, eller UpStairs. Vi blev indelad i tre grupper och jag hamnade verkligen i en superbra grupp! Vi ska ha tema och locka folk lite tidigare på krogen.

Sen hade hon ett förslag på vad jag och Petra skulle ha för projektarbete, eftersom vårat tidigare inte gått så bra så kom hon med ett förslag:
Vi ska göra en drink gjort på champagnen Sav. Så nu ska vi lägga fram förslag och laborera lite :) Vi har redan fått en jättebra start på allting och så ser man verkligen fram emot att göra det här!

Jag är glaaaad!!


 


Hej ångest!

Jobbade på Hamra igår, riktigt roligt var det! Baren där är på något vis mycket enklare att jobba i än den på Veras.
Hoppade in i garderoben sen dom sista timmarna, vilket gött jobb!

Jag vette fan hur jag ska göra nu, tappade ju bort mitt leg och bankkort i torsdags. Har noll lösa pengar så det känns ju jäkligt bra, inte!

Kan inte jag bara få åka iväg någonstans nu, typ utomlands? Vill bara bort från Sverige just nu!!

Skola och skit börjar igen..

Igår fyllde Tommy 20 vilket vi skulle fira genom att käka på Veras. 10 pers vart vi tillslut och kvällen började väldigt bra!
Men på något sätt är det ju självklart någon jävel som ska slåss och hela min kväll blev iaf förstörd! Tack!
Och att höra det andra var ju inte så roligt heller.. Undrar bara om det är sant eller ej..?

Kvällen före därimot hade jag askul! Från början kändes allt lite segt men när vi väl var på plats på g3 dröjde det inte länge innan det small till:D Jag skulle säga att vi hade en av dom där roliga dagarna från förr när man typ inte kom ihåg någonting haha, men man bara känner på sig att man hade askul!

Känner att jag måste gå ut vanorna man hade nu på jullovet och skärpa till mig lite.
Ta tag i skolan och definitivt festa mindre..



Ikväll blir det jobb på Hamra, alternativa nyår. Måste säga att det känns skönt att ha tagit på sig jobb istället för att vara utepå.

Skit ner dig

Öö klagan på dålig uppdatering, så nu ska jag fan uppdatera!
 
Ikväll blir det fuking åmål med Tina & Löken plus godis kanske..? Känner mig lite sugen!
Igår åkte jag in till Östersund igen, och då drog vi en liten fylla med Tina, Löken, Sammy, Markus, Linda och till slut även Petra. Jag menar, vi är inne på studenthalvan av året så då får man festa HUR mycket man vill :)

Rymningar

Nyss varit på middag hos farmor, riktigt trevligt! Drack vin och berättade massa kul från barndomen, haha!
Jag har gjort två rymningar i mitt liv, den första när jag var 3, den andra när jag var 5.

Den första kom jag inte ens ihåg, det var jag och min jämngamla kusin Simon som var ute på vilovägar. Vi var hemma hos mig på Nyhem ute på gården och helt plötsligt var vi försvunna. Tydligen hade vi tittat in hemma hos min då 18-åriga farbror Kalle. Han tänkte aldrig varför två treåringar var hemma hos honom helt ensamma utan lät oss gå vidare..
På konsum (tur att det är ett litet ställe!!) kände dom igen oss och såg inga föräldrar.
Då ringde dom hem till mamma och pappa som var hur oroliga som helst!
By the record var vi på konsum och handlade, inköpslista:
*Godis i massor
*Ägg

Andra gången var jag helt själv. Kvällen före hade jag bråkat med mamma om att jag inte fick ut och gå med våra tre hundar ensam och humör som jag hade, bestämde jag mig för att rymma dagen därpå. Sagt och gjort, mamma väckte mig på morgonen och efter det var jag helt borta. Ca 2.5 timmar och -20 grader senare hittade min faster mig på väg till min kusin Madde (Jag minns det som att det var sommar och kanske högst en halvtimme).

Jo mycket tokigt hittade man på när man var liten, man tänkte väl aldrig riktigt realistiskt och fortfarande finns det gånger som man helt ångrar dom val man gjort. Tur är väl att man har föräldrar som tittar efter en lite då och då :)



RSS 2.0