Photos

Gjorde en liten sammanfattning av bilderna som William tog
"Puta med läpparna Josefin, som riktiga modeller gör! Äh men kom igen nu"
haha

En vanligt dag på jobbet

En dag på jobbet när jag tyckte att "Lite Guns n roses skulle sitta fint" som följer med att jag går och sätter på låten Sweet child o'mine och då kläcker Andreas ur sig "Men sök på samma låt med Sheryl Crow istället, den är bättre" varpå jag nästan satt i halsen (om jag hade haft nått i munnen) och så hör jag ett instämande litet mummel från Lars. URSÄKTA???
Nä nissarna på jobbet är verkligen inte helt friska ibland.. Höhö:)

13 dagar kvar nu:)

Nu är det inte länge kvar tills jag åker till Stockholm!! Veckan före blir det antagligen Östersund måndag eller tisdag med shopping och bio:)  Sen jobbar jag mest alla andra dagar så jag hoppas dom här två veckorna kommer gå fort! Ska bli så himla roligt att äntligen få träffa Nina också, har inte träffat henne sen hon flyttade för hundra år sen känns det som.. Och sen är det vi fyra igen som på den gamla goda tiden;) Tror inte vi har träffats allihop sen Sunny Beach resan. Och det var längesen!
Har återigen snöat in mig på Herr Gärdestad. Fyfan vad bra han är!! För kärlekens skull och come give me love är två favoriter just nu.. Om jag hade varit född lite tidigare så hade jag varit gift med honom nu.

Jag vet en vän som bor i huset intill
Och hon har lovat mej allt va jag vill
mmmhm.. jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
vi borde få det bra

när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be

kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

jag vet ett rum långt in dit vi brukar gå
om vi ska gömma oss, bara vi två
mmmhm… jag vet en vän, som är lika mörkrädd som jag
vi gjorde slut idag

när mina öron inte längre hör
när bladen faller och en stjärna dör
när livet vänder
ska jag ännu be

kom ge mej solen
kom ge mej hav
kom ge mej jorden
vi lever av
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

kom ge mej sommar
kom ge mej liv
kom ge mej kärlek och livs motiv
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

kom ge mej sanning
kom ge mej tid
kom ge mej kunskap
kom ge mej frid
kom ge mej doften
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar


Mina sista ord till dig

Jag vet inte ens om jag vill fortsätta det här, men jag kör på din stil. Eftersom du uppenbarligen inte kan säga det ansikte mot ansikte, så ska jag fortsätta vårat lilla bloggbråk:) Bara för din skull

För det första, eftersom du har en hjärna och alltid vet bäst, så borde du kanske få något slags pris för "finstilt klokhet" eller liknande. Vi kan hitta på nått bra bara för dig. Eftersom du predikar så mycket om den där skallen med mycket innehåll du har. Bitter bitter bitter, du blickar aldrig framåt va? Hm eller är det jag som är korkad nu igen? Vänta, juste, du är ju en väldigt glad, uttåtriktad, trevlig, renlig (hmpf???) liten person. Alltid med ett leende på läpparna! Ja så skulle jag nog beskriva dig på pricken.
Nej, jag hatar dig fortfarande inte, kommer aldrig göra det heller. Däremot tycker jag synd om dig. Stackars stackars lilla Ida. Ida som hatar hela världen. Ida som hatar att suga kuk. Ida som hatar alla killar. Ida som hatar hängiga pattar. Ida som hatar Josefin. Ida som bara hatar, hatar och hatar. Du kan ju inte må bra? Därför tar jag heller inte dina ord så stort. För allt du stöter på hatar du ju också.. Och vi har ju umgåtts ganska flitigt genom åren så det är väl inte konstigt att du nu också hatar mig..
Ledsen, men kommer inte ihåg vilken fest du pratar om. Och om du inte var inbjuden, vet jag ej anledningen till det heller. Men att du inte är mitt förstahandsval när det kommer till fester kan jag inte vika undan med. För du backar alltid ur i sista sekunden med den ena ursäkten efter den andra "jag har inget att dricka" eller "jag har inget att ha på mig". Varför skulle jag på något sätt ha räknat med dig på nyårsafton när jag tillslut hade stått där med två svindyra biljetter i handen och ingen Ida? Varför kan du aldrig engagera dig om du vill göra något? Hur skulle jag ha hunnit med att fixa ditt nyår när jag knappt hade fixat mitt eget? Men jag antar att ditt utbrott inte bara var för nyår. Det har mycket tydligt byggts upp genom åren och jag har ju alltid vetat att du är långsur, men det här tar fan priset. Du går alltså och ältar grejer som hände när vi gick i 7:an, 8:an? Fortfarande?? Eller vänta, tog jag ditt troll någon gång när vi var 4?
Mitt tips till dig blir nog att var rädd om dom få vänner du har, bli inte sur för att alla inte vill torka ditt arsle, sluta vara så förbannat långsint och sist men inte minst, sluta skyll på andra när ditt liv inte går som du tänkt. Ok?
Du har ju alltid fått göra som du vill, alltid fått vad du vill, en bortskämd liten snorunge helt enkelt. Inte jobbat en dag i ditt liv, och inte helt otippat aldrig lyft ett finger i ditt liv. Vad gäller lägenhet och pengar så har vi nog gått jämt ut där:) Du är inte så  osnyltig som du vill framstå.. Dock avstår jag mig att skriva några mindre ohederliga saker eftersom jag vet att min mamma läser bloggen.

Min bloggfiende/kusin..:)


Men du låter ju helt klart sårad, och för det är jag ledsen. Jag menade aldrig att såra dig, inte inbjuda dig på saker du ville med på. Du kallar mig korkad, jag kallar det trångsynt. Jag ser inte alltid saker som är mitt framför näsan på mig, jag tror vissa saker är självklara som inte är självklara för andra människor och framförallt är jag, och har alltid varit, jäkligt förvirrad. Och om du ser det som korkat så får du göra det för det är din uppfattning om saker och ting.

Det var nog det sista jag hade att säga dig också, för vi verkar inte ha mycket mer att ge varandra.



Har fått..

Har fått lite idéer på hur min blogg ska se ut. Behöver bara någon som kan designa och så behöver jag fler foton. Har den exakta idén i huvudet på stil och allting så får hoppas på att jag inte glömmer det. Skulle behöva lite inspiration på vad jag ska skriva om mer exakt, så att den både blir roligare att skriva och självklart att läsa.

Club Angst kvällarna har börjat också, förslag på teman välkomnas varmt! Jobbade på den första och det var grym stämning om en lite lite folk. Men det var ju dagen efter alternativa så det är ju inte så konstigt. Det spånas på lite idéer om olika teman men det är ju många söndagar kvar. Och jag hoppas avslutningstemat inte går i stöpet för det kommer bli AWESOME!


Jag tycker det är skit att..

..Hanna och Veronica har åkt hem igen.
..jag inte hann träffa Nina någonting innan hon for tillbaks.
..Josse och jag aldrig träffas fast vi bor 3 kilometer ifrån varandra..
..jag inte har skaffat något körkort
..jag och Carro inte har träffats sen studenten
..jag inte väljer rätt alla gånger
..att min egen kusin hatar mig

Däremot så tycker jag det ska bli helt fantastiskt roligt att åka till Stockholm till bästa Virre i början av februari, inte blir det sämre av att Nina och Hanna ska dit heller.. Lycklig:) Det är bestämt. Det är klart. Flygbiljetterna är snart beställda. Jag kör nedräkning. Och nu ska jag ge New Moon (Twilight två) en ny chans för den blev precis färdig:)

Over and out

Hat


Hat är ett riktigt starkt ord och jag har ingen jag kan säga att jag hatar. Inte ens dig som säger dom orden. Jag tror att du är en vilsen liten själ som kastar skit på allt och alla runt omkring dig. Men du måste nog också vakna upp någon gång och se din egen verklighet. Jag är inte perfekt, och det har jag heller aldrig påstått. Men det är inte du heller. Du är en jäkligt lat männsika som vill att alla ska göra allt åt dig, och får du inte din vilja igenom så är dom jävliga männsikor och då börjar ditt ordbajsande. Ja jag är "centrum" som du så fint kallar det, för mig själv. Jag är mittpunkten i mitt eget liv, men jag har aldrig varit egoistisk på grund av det. Det är skillnaden mellan oss. Jag har väldigt fina människor i mitt liv och jag behöver inte någon som förolämpar mig. 

RSS 2.0