Helgen som kommer..



Åå nästa helg blir det förhoppningsvis yran. Är sjukt taggad fast ändå inte. Jag hoppas i så fall det blir fint väder så man kan åka till den där superfina badplatsen, det skulle jag vilja! Sen skulle jag behöva lite nya kläder och nytt smink, ska bli kul att äntligen få lite nytt:)
Sen jag hittade den här bilden har jag även ett litet projekt med min gamla Jack Daniel´s tisha.. Hoppas det blir bra eftersom jag är helt jävla värdelös på att sy.. Fortsättning följer;)


Höstplaner!

Det är så otroligt mycket jag vill göra i höst. Högst upp står resa & ta körkort. Resa minst en månad med Jens innan säsongen drar igång och så förhoppningsvis en vecka till något varmt ställe med Petra. Sen ta en intensiv körkortsutbildning i Sveg. Plus att vi ska flytta in i en ny lägenhet som behöver renoveras upp lite plus hyra.. Kan bli dyrt detta.. Och just ja nya möbler också. Får nog börja jobba dygnet runt!
Är så himla glad över att äntligen flytta in i en "ordentlig" lägenhet. Bra läge och stor framförallt. Det här kommer bli riktigt bra! Jag längtar som en tok tills man kan börja pyssla med den och köpa massa fina saker. Det kliar i fingarna!


RSS 2.0